LJUBAVNI HOROSKOP za 27. februar: OPASNA SITUACIJA – neko bi danas mogao da se GADNO RAZOCARA!

2019-02-26 Off By Admin

OVAN

Vasa   ljubavna  situacija nije savrsrena ali se moze reci da ste zadovoljni istom.Znate da ne mozete dobiti bas sve sto pozelite,ali je cinjenica da ste sigurni u emocije druge osobe i to je sve  sto zelite trenutno.

 

BIK

Danasnji dan ce vam proci u   svadjanju,i nazalost to je nesto sto cete tesko moci da izbegnete.Vas partner i vi ste kao dva sveta, imate potpuno drugaciji pogled na svet, i priznali vi to ili  ne, ovih dana ste   shvatili da nemate iste planove kada je buducnost u pitanju.

 

BLIZANCI

Mozda se danas desi da vas vas partner neprijatno iznenadi nekim svojim stavom.Probajte da ne reagujete burno jer svako ima prava na svoje misljenje,a to sto se mozda ne slazete  ne znaci da medju vama ne postoje iskrene emocije.

 

RAK

Vama ce danas vas  posao biti  na prvom mestu.Iako niste neko ko posao stavlja na prvo mesto,danas ce biti bas tako.Prosto postoje neke stvari koje morate da uradite,  hteli vi to ili ne.Nadate se da ce partner razumeti.

 

LAV

Vi ste tipicni dokaz da postoje osobe koje umeju i znaju da cuvaju ono sto imaju.Tako cete i danas postupiti kada cete sasvim nenadano pripremiti iznenenadjenje za vasu voljenu osobu.Mnogo cete je usreciti, a samim tim i vi cete biti jako srecni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Cini vam se da ste izgubili sve zato sto ste  izgubili osobu do koje vam je stalo,ali velika vam je greska sto to posmatrate na taj nacin.Shvatite vec jednom da neke stvari nisu  sudjene i da to prosto nije ljubav vaseg zivota.

 

VAGA

Probajte da za promenu mislite malo vise o sebi,a malo manje o svima ostalima. Ovih dana ste zbog posla ali i nekih drugih problema zapostavili svoje potrebe.Fokusirajte se na to da danas    date sve od sebe da vi budete srecni.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2