Zena Ovan: NJOJ NIKO NISTA NE MOZE ZABRANITI – Ona ne pristaje na UCENE i ona cini samo ono STO ZELI!

2019-02-25 Off By Admin

Ne treba niko da je savetuje, to niko ne treba da cini zbog toga sto ona savete ne podnosi, a isto tako niko ne treba da joj govori sta da cini jer onaj ko to ucini moze ocekivati da ce ona uciniti potpuno suprotno. Zena ovan je odvazna dama koja ne pristaje ni na kakve ucene, ona je dama koja cini samo ono sto zeli i zbog toga ona zasluzuje najvece postovanje…

 

Niko na ovom svetu sa njom ne moze upravljati, niko nju ni na kakav nacin ne moze naterati da ucini nesto ako to ne zeli, zena ovan je dama koja je spremna da ostane potpuno sama ako je potrebno, ali ona nikada nece biti spremna da pristane na bilo kakvu ucenu. Svako bi se trebao boriti za nju i za njenu ljubav, nju je pravo zadovoljstvo imati kraj sebe, ona je veoma kvalitetna dama koja najvise pleni sa ljudskim kvalitetima, ali je ona isto tako i dama koja ne dopusta nikome da joj se mesa u zivot.

Pridruži se u našu GRUPU ako si OVAN, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Oduvek je odlucivala sama o svemu, oduvek je odlucivala sama o svojoj sreci i ona zeli da tako bude zauvek. Zenu ovna kraj sebe imaju samo oni pravi srecnici, ali se veoma cesto desava da neke osobe ne umeju da je cene, neke osobe prosto zive u zabludi i smatraju da zena ovan bez njih ne moze zamisliti svoj zivot, ali sve te osobe shvate da su pogresile kada ona ode od njih.

Zenu ovna krasi velika snalazljivost, ona moze da se snadje u svakoj situaciji i ona moze svaku situaciju da okrene u svoju korist. Zena ovan jedno nikada ne cini, ona nikada nikoga ne ogovara, njoj je to ispod cast, ona prosto sme svakoj osobi da sopsti svoje misljenje u lice i to ju je oduvek krasilo.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2