DNEVNI HOROSKOP za 26. FEBRUAR: Bika ocekuje vazan SUSRET, Skorpija srecna i nasmejana!

2019-02-25 Off By Admin

OVAN

Dragi ovnovi veoma miran dan vam predstoji. Danas vas niti na jednom planu vaseg zivota ne ocekuju neka preterano bitna desavanja i zbog toga cete danas biti u prilici da razmislite o vasim buducim potezima. Vi narucito trebate razmisliti o promeni zaposlenja jer posao koji obavljate zaista nije za vas.

BIK

Dragi bikovi danas cete sresti jednu osobu o kojoj necete steci neko preterano lepo misljenje, medjutim, vama se vremenom smesi ulazak u vezu sa tom osobom. Danas cete upoznati osobu sa kojom cete vrlo verovatno vremenom zapoceti novu ljubavnu pricu koja ce biti osudjena na veliki uspeh.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Dragi blizanci desavanja koja vas ocekuju u danu pred vama ce vam svakako ispuniti ocekivanja. Na poslu cete uspeti da resite brojne probleme, a na planu ljubavi vas ocekuje malo ljubavno iznenadjenje. Danas ni za kakve probleme necete znati.

RAK

Dragi rakovi vas partner ce vam danas priznati da je nesto ucinio i upravo ce vas to zabrinuti. Vas partner ce vam danas saopstiti nesto sto nikako niste zeleli da cujete i zbog toga cete biti nervozni. Veoma malo lepih desavanja vas ocekuje danas.

LAV

Dragi lavovi u poslednje vreme ste se previse opustili i zbog toga na planu vase veze postoji mnogo tajni. Vas partner je ucinio nesto sto vam nikako ne odgovara, samo sto to on ne zeli da vam prizna. Kranje je vreme da se uozbiljite i da od voljene osobe zahtevate istinu.

DEVICA

Drage device zvezde su vam danas namenile samo srecu. Pred vama je veoma lep dan tokom kojeg cete uzivati u nekim prelepim desavanjima. NIsta danas nece moci da vam pokvari raspolozenje i to zbog toga sto cete biti pod zastitom zvezda.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2