Zena Vodolija: NEZNA POPUT LEPTIRA, ALI I VEOMA SNAZNA – Ona se SMEJE i ona se BORI cak i onda kada joj je NAJTEZE!

2019-02-24 Off By Admin

 

Zenu vodoliju vodoliju je prosto zivot naterao da postane toliko snazna, zivot ju je naterao sa brojnim teskim situacijama, sa brojnim poteskocama i problemima i upravo je sve to nju samo ojacalo.

Pridruži se u našu GRUPU ako si VODOLIJA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ipak, ako neko misli da je zena vodolija dama koja samo sedi i koja se zali na nesto, onda ta osoba zaista zivi u velikoj zabludi, ne zali se zena vodolija na zivot, ona se ne zali ni na okolnosti, ona se ne zali ni na sta, ona se samo hrabro bori za ono do cega joj je stalo i ona pokusava da se izbori za brojne razloge za srecu, ona pokusava na sve nacine da pobedi tugu.

Zena vodolija je veoma odvazna, ona zna sta treba da ucini, a ono sto treba da ucini danas, ona sigurno nece ostaviti za sutra, ona je spremna na sve, spremna je na rizicne poteze i spremna je na teske odluke.

Zena borac, upravo je to ona, zena vodolija je dama u kojoj kuca srce heroja i upravo se zbog toga ona stalno smeje i upravo se zbog toga ona hrabro bori i to u inat svima. Jedno je sigurno, a to je da se ona nikada nece predati, ona ce se vecito boriti.

Pages: 1 2