LJUBAVNI HOROSKOP za 24. februar: Evo koji znak DANAS treba da UCINI PRVI KORAK!

2019-02-23 Off By Admin

SKORPIJA

Vi bi ste danas mogli  da    sebe dovedete u veoma nezgodnu situaciju ako svoje tajne poverite nekom ko ne zasluzuje da ih zna. Budite obazrivi i nemojte se nikome odavati,neko samo glumi da mu je do vas stalo.

 

STRELAC

Da bi doslo  do  resenja vase ljubavne situacije vi morate da se   fokusirate na  to da  shvatite da vi niste centar sveta jer se ovih dana  tako ponasate  ma koliko da vi to poricali.Sve moze da dodje na svoje mesto ako to pozelite i ako priznate gde gresite.

 

JARAC

Vi cete danas    imati potrebu da cutite  i da vas niko ne dira.Sve moze da se dovede u red  i zato nemojte brinuti toliko  zbog problema koje sada imate.Ne mozete da uticete  na njih i zato se malo za promenu opustite.

 

VODOLIJA

Vi znate da vasa voljena osoba prema vama ima jake emocije i u to nemate nikakvu sumnju.Ali problem je u tome sto   vi  niste sigurni sta je to sto vi zelite i osecate.Kao da je   vasa veza postala navika,a ne vasa oaza mira i srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Moglo  bi se reci da vam  nije potpuno jasno ponasanje vaseg partnera.Danas cete poceti da sumnjate u vernost ali i u njegove reci.Sve vam se vise cini da  on ne oseca ono sto prica da oseca  i to vas jako boli.

 

Pages: 1 2