LJUBAVNI HOROSKOP za 24. februar: Evo koji znak DANAS treba da UCINI PRVI KORAK!

2019-02-23 Off By Admin

OVAN

Zamerate voljenoj osobi sto vam ne poklanja dovoljno paznje ali je cinjenica da vi  ni vi  njoj ne poklanjate   istu.Priznali vi to ili ne,postali ste osoba koja je zahtevna i ni sami  ne znate sta se desava sa vama.Vreme je da spustite  loptu.

 

BIK

Moglo bi se reci da je za sada sve u redu izmedju vas i osobe koja vam se svidja.Konacno vam je dala znak da ona zeli isto sto i vi i ovo je odlicna prilika da ucinite prvi korak i pridjete joj.Danas je dan za ljubav.

 

BLIZANCI

Ako ste u vezi slabe su sanse da cete moci da izbegnete svadju danas.Jednostavno    vi i vas partner imate toliko razlicit pogled na svet da vam nekada  nije jasno ni kako opstajete zajedno.Pazite sta pricate u naletu besa,to bi moglo skupo da vas kosta.

 

RAK

Vi  cete danas   uzivati.Neovisno o tome da li ste slobodni i da li imate nekog,vama ce danasnji dan biti zaista  lep.Moze se slobodno reci da cete misliti iskljucivo o tome kako da ugodite sebi.

 

LAV

Mnogi lavovi ce danas biti usamljeni.Prosto cete zeleti da imate nekoga kraj sebe,da vam neko pokloni ljubav i    prosto da znate da imate na nekoga da se oslonite.Ali nemojte zato dozvoliti sebi  da udjete u romansu sa nekim tek da ne bi ste  bili usamljeni.

 

DEVICA

Ovo ce biti sjajan period za vas inace, pa ce tako biti i danas.Odlicna prilika da zapocnete romansu sa  osobom koja vam se svidja –  vazno je samo da ne budete ponosni i da vam inat ne bude na  prvom mestu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VAGA

Vi mozete  danas da  se opustite jer vam sledi zaista lep dan.Neovisno o tome imate li nekoga kraj sebe ili ne, vi cete danas uzivati.Velike su sanse  cak da cete se usuditi da jednoj osobi priznate vasa najdublja osecanja.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2