VIKEND HOROSKOP: Saznajte koga ocekuje IZNENADNO POMIRENJE sa osobom iz PROSLOSTI!

2019-02-22 Off By Admin

OVAN

Ovo je vikend kada ce vam  biti vaznije od svega da zavrsite neke obaveze koje vec neko vreme odlazete.Upravo je to ono sto  treba da uradite tako da su male sanse da ce biti  vremena za odmor ali prosto morate da znate sta je prioritet.

 

BIK

Bicete tokom ovog vikenda veoma napeti jer je ocigledno da imate nekih problema koji itekako uticu na vas.Nas iskreni savet je da se pozabavite resavanjem istih  jer    vase lose raspolozenje utice i na ljude oko vas sto svakako da nije ni lepo ni pozeljno.

 

BLIZANCI

Tokom ovog vikenda  cete imatin zelju da sredite svoj emotivni zivot i to je i vise nego moguce ali je potrebno da se vise   fokusirate na glas svog srca umestio  na razum.Necete  pogresiti ako  budete ucinili prvi korak.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RAK

Vi ste osoba koja moze mnogo toga ako to iskreno pozeli.Tako ce biti i ovog puta kada ce vam poci za rukom da tokom vikenda koji je pred nama  ispunite neke svoje zelje koje ste vec neko vreme odlagali.

 

LAV

Moze se reci da vam  je  jasno koliko jake emocije sada prema  vama  gaji jedan rak.Vi znate da on jedva ceka da mu date neki signal da zelite isto sto i on,  ali   vas je pomalo strah jer su vasi karakteri potpuno razliciti i mislite da to ne bi uspelo.

 

DEVICA

Ove sedmica vam bas i nije bila savrsena tako da cete vikend koji je pred nama provesti   tako sto cete uslovno receno “puniti baterije” i prosto pokusati  da zaboravite na sve.Nema sumnje u to da vam je odmor potreban.

 

VAGA

Ovo nije savrsen period za vas i velike su sanse da imate probleme i na polju karijere ali i na emotivnom. Zvezde su u losem polozaju i trenutno ne mozete da uradite bas nista osim da se sa tim pomirite ali bice uskoro sve u redu.

 

SKORPIJA

Uhvatila vas je neka melanholija.Tuzni ste i razocarani i deluje vam da vam je ceo svet okrenuo ledja.Naravno da to nije tako ali provedite ovaj vikend sami i prosto cete    vec  posle istog biti u stanju da sagledate  realno stvari.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2