NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Saznajte koga to CEKA NOVA LJUBAV,a ko ce POZELETI SLOBODU!

2019-02-09 Off By Admin

SKORPIJA

Kako bi doslo do toga da se sredi situacija na emotivnom polju vi morate da se potrudite i da prosto zaboravite svoj ponos.Samo je tako moguce da vam se osmeh vrati na lice  jer  se za ljubav  treba boriti a ne cekati da se nesto desi samo od sebe.

 

STRELAC

Svesvni ste toga da jedan rak gaji jake emocije prema vama ali se ipak ne usudjujete da mu date sansu jer ste ranije bili povredjeni.No,morate da shvatite da nisu svi isti i da    morate da pobedite taj  svoj strah ako zelite da budete srecni.

 

JARAC

Ako zelite da se sredi vas ljubavni zivot onda morate da ucinite prvi korak ka osobi koja vam se svidja.Ona je zaista spremna na sve zbog vas,ali samo od vas zavisi hocete li   konacno  pokusati da se borite za njenu ljubav jer to ona sada ceka.

 

VODOLIJA

Ljubomora bi  u toku sedmice mogla da vam sve pokvari.Imajte to na umu jer umesto da cuvate osobu koju imate vi bi ste svojim sumnjama za koje nemate osnovu mogli da rizikujete da izgubite nekog ko vas iskreno voli i  kome je do vas stalo.

 

RIBE

Ono sto vam je  najvaznije je to da je jedna osoba konacno kraj vas i ova sedmica ce bez imalo sumnje     proci u znaku ljubavi.Vazno je da cuvate ono sto imate i da ne zaboravite koliko je vasem partneru vazno da mu dokazujete ljubav na svakom  koraku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pages: 1 2