LJUBAVNI HOROSKOP za 10.februar: Nekoga danas ocekuje POCETAK NOVE LJUBAVNE PRICE!

2019-02-09 Off By Admin

OVAN

Vi ste osoba koja zbog  ljubavi zaista radi sve sto  treba ali danas prosto necete imati volju za bilo cim i prosto cete vrlo verovatno dici ruke od osobe koja  ne ume da vas   ceni  i koja ne ceni vas trud oko nje.

 

BIK

Mogli  bi ste tokom danasnjeg dana da dozivite jedno manje iznenadjenje na polju ljubavi.Vrlo je moguce da ce vam ljubav izjaviti upravo osoba od koje to najmanje ocekujete a sve ostalo je na vama i da li cete joj dati sansu.

 

BLIZANCI

Vi ste jedna od retkih  osoba koja zna da digne ruke od ljubavi onda kada prosto  shvati da osoba koju zeli  ne oseca isto jer vam je ponos veoma vazan.Danas ce upravo do toga doci i to iz  razloga sto ste se umorili od borbe za nekog ko se ne  bori za vas.

 

RAK

Trebalo bi vam mnogo vise truda ako zelite da sacuvate romansu u kojoj ste sad.To mozda deluje kao nemoguca misija ali ako bolje razmislite shvaticete da osoba koju zelite itekako vredi vaseg truda.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

LAV

Probajte da se fokusirate na ljubav tokom narednih nekoliko dana pa samim tim i danas jer imate priliku da sredite svoj  emotivni zivot  i tako ce i biti samo ako se budete malo vise potrudili oko svega toga.

 

DEVICA

Nema razloga da ne verujete u emocije o kojima vam ovih dana prica jedan lav.Prosto mu dajte priliku da vam dokaze  na delu koliko mu je stalo jer je  upravo to ono sto on jedva ceka.

 

VAGA

Probajte da se  oslonite malo na sebe i da mislite o svojim potrebama.Dugo ste pokusavali da ugodite partneru koji  ionako nikad nije mogao da vas ceni kako zelite.Danas  trebate biti sebi na prvom mestu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2