DNEVNI HOROSKOP za 10. FEBRUAR: Ovan uziva u danu, Ribe ocekuje nesto nezaboravno!

2019-02-09 Off By Admin

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je veoma lep i zanimljiv dan tokom kojeg cete uzivati. Danas vas poslovne obaveze ne ocekuju zbog toga sto ne radite, a dan pred vama ce pre svega obeleziti veoma lepa desavanja koja vas ocekuju na planu ljubavi. Tokom celog dana cete blistati od srece.

BIK

Dragi bikovi danas ce vas partner uciniti nesto zbog cega cete posumnjati u njegovu iskrenost. Upravo ce vas vas partner danas razocarati sa jednim postupkom, naime on ce uciniti nesto za sta ste smatrali da se nikada nece desiti. Veoma tezak dan vam predstoji.

BLIZANCI

Dragi blizanci u poslednje vreme vasa veza ima mnogo, kako uspona tako i padova, a i danas vas ocekuje nesto sto ce vas zabrinuti. Naime, upravo ce danas vas partner danas uciniti nesto sto uopste nije trebao, a posle toga ce se on ponasati kao da se nista nije desilo.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi desavanja koja vas ocekuju danas ce vam svakako nadmasiti ocekivanja. Mnogo predivnih trenutaka cete danas provesti u drustvu vaseg partnera, a isto tako vas danas ocekuje i jedan potpuno neocekivani novcani dobitak. Nista danas nece moci da vam pokvari raspolozenje.

LAV

Dragi lavovi vama je odmor potreban i to pod hitno, a upravo priliku za odmor imate danas i to zbog toga sto ne radite. Iskoristite dan pred vama za odmor i pokusajte pronaci resenja za probleme koje imate u zivotu. Vi zaista imate mnogo problema, a vi prosto morate pronaci resenja za te probleme.

DEVICA

Drage device vas partner nikada ni sa cim nije zadovoljan, ma koliko da se vi trudile da ga usrecite on ipak i dalje nije zadovoljan sa vasim ponasanjem prema njemu. Potrebno je da shvatite da vi prosto niste duzne da se tako ponasate prema partneru i zbog toga se trebate ponasati prema njemu samo onako kako zasluzi, tek kada pocnete tako ciniti, tek tada ce vas partner poceti vise da vas postuje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2