Zena Bik: Ona ima neku svoju GRANICU, a onaj ko tu granicu PREDJE, ZAUVEK JE GUBI!

2019-02-08 Off By Admin

 

Ipak, zena bik nikada ne zaboravlja na svoje dostojanstvo do kojeg joj je toliko stalo i upravo zbog svog dostojanstva ona ima neku granicu preko koje ne prelazi. Zena bik je dama koja ume da odredi sebi neku granicu do koje je spremna da ide kako bi ostala kraj neke osobe, ali ako neka osoba predje preko te granice onda moze racunati da ce ostati bez nje.

Pridruži se u našu GRUPU ako si BIK, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zena bik mnogo vise poklanja nego sto trazi od voljenih osoba, ali i pored svega toga je neke osobe dovoljno ne cene i zbog toga zena bik prosto nema drugog izbora nego da ode od takvih osoba.

Spremna je zena bik mnogo toga da oprosti, ona prasta cak i previse, isto tako ona poklanja veliko razumevanje, ali nekim ljudima nikada nista nije dovoljno, neke osobe su prosto nezahvalne, a ona od svakog nezahvalnog coveka na kraju i ode.

Zena bik je dama kojoj je mnogo stalo do dostojanstva i zbog toga onaj covek koji njenu granicu predje, zauvek ostaje bez nje, ona prosto nikada ne prelazi preko svog ponosa i ona se ne vraca nezahvalnim ljudima.

Pages: 1 2