LJUBAVNI HOROSKOP za 9. februar: Ovan u LJUBAVNOM TROUGLU,Lav u dilemi!

2019-02-08 Off By Admin

 

SKORPIJA

Zanimljiv je dan pred skorpijama koje su u vezi.Vrlo je moguce da ce u vecernjim satima vas partner zeleti da zna na cemu  je sa vama i da li vi sa njim planirate buducnost.Doslo je  vreme za nek velike odluke.

 

STRELAC

U ljubavi je jako vazno    cuvati ono sto imas,a ne svoj ponos ali vi to prosto ne shvatate.Imate jos malo vremena da ispravite svoje greske,ali imajte na umu da cete se gorko kajati ako izgubite osobu do koj vam  je stalo.

 

JARAC

Sve sto ste mogli  i imali dali ste za jednog lava.No danas cete ipak da shvatite da on nije umeo  da vas ceni i da vas nikad nece voleti onako kako zasluzujete.Morate to da prihvatite.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dan u kome cete se fokusirati na posao i na neke obaveze koje vec dugo odlazete.Samim tim,sansa da se nesto desi na polju emocija ne postoji ali vama to nece tesko pasti jer vam prija samoca.

 

RIBE

Ako zelite da dodje do promena na polju vasih emocija morate vise  da se trudite i da  vam ne bude najvazniji ponos.To je prosto  greska koju ovih dana stalno pravite i eto sto ste tuzni i usamljeni.

 

 

Pages: 1 2