LJUBAVNI HOROSKOP za 9. februar: Ovan u LJUBAVNOM TROUGLU,Lav u dilemi!

2019-02-08 Off By Admin

OVAN

Pred vama je dan u kome cete morati da donesete neke odluke  hteli vi to ili ne.Velike su sanse da se sada nalazite u ljubavnom trouglu i da ste sasvim slucajno i nenamerno dali  laznu nadu nekome.Danas morate da budete iskreni prema toj osobi.

 

BIK

Moguce je da cete imati priliku tokom sledecih nekoliko dana da dozivite susret sa jednim rakom koji bi mogao da ostavi na vas veliki i jak utisak.Zato danas na polju ljubavi stagnacija ali se bas i ne moze reci da vam to tesko pada.

 

BLIZANCI

Vasa emocija je ono sto vas oduvek vodi kroz zivot.Vrlo se lako zakljuci da je vama zapravo najvaznije da  budete voljeni  i da kada imate nekog ko vas voli nije vazno  koliko problema imate jer je sve lakse u dvoje i tako ce biti i danas.

 

RAK

Niste sigurni u svoje emocije prema jednom jarcu.Cini vam se da je to izmedju vas postala navika i da ga vi vise ne volite kao sto ste nedavno, do ludila i  bola. Nije vam jasno sta se desava sa vama ali morate da mu to otvoreno i kazete.

 

LAV

Probajte da sredite svoje misli tokom danasnjeg dana.Da shvatite sta zelite i koga zelite a ako dodje do toga da shvatite da vam samoca najvise odgovara onda nema razloga da ne ugodite sebi i provedete dan sami.

 

DEVICA

Vas partner od vas trazi stvari koje vi prosto ne mozete da mu priustite i postao je previse zahtevan sto vam se nikako ne svidja.Osecate da malo  po malo gubite emocije koje ste prema njemu imali ali za to vi niste  nimalo krivi.

 

VAGA

Tesko vam pada sto ste sebi dozvolili da se zaljubite u osobu koja je zauzeta.Vama se to nikad nije desilo i naravno da nemate nameru da dozvolite sebi da  unistavate tudju srecu ali je ocigledno da patite i da je to jace od vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2