LJUBAVNI HOROSKOP za 8.februar:BURAN DAN za Raka,Lav bi se mogao RAZOCARATI!

2019-02-07 Off By Admin

SKORPIJA

Mnogo vam nedostaje jedan bik i vi  svakodnevno ocekujete da  se on javi, ali  imajte na umu da on nije nista manje tvrdoglav nego vi i  da je svakako u stanju da     cuti i da trpi bas kao i vi,iako  mu je stalo i ovih dana pati kao bas kao i vi ali ne cini prvi korak.

 

STRELAC

Ovo ce biti dan kada cete imati priliku da odmorite od svega i moze se reci da ce vam upravo to odgovarati.Na poslu ce biti mirno kao i u ljubavi i   ovo ce biti dan kada cete moci da se odmorite te da se posvetite samo sebi a to ce vam svakako prijati.

 

JARAC

Svesni ste da vasa voljena osoba nije fer prema vama i da  neke stvari krije od vas ali vama je do nje toliko stalo da  vi to prosto ne mozete da podnesete  i danas cete zahtevati da vam kaze o cemu se radi.Pazite da u svemu tome ne reagujete previse  burno te da joj ne kazete neke stvari koje zapravo ne mislite.

 

VODOLIJA

Danas cete moci da se odmorite od svega  pa i od samih emocija i upravo je to ono sto vam treba. Naporni dani su iza vas i danas vam je najvaznije da imate kraj sebe nekog ko ce moci da vas grli i da vam pokloni svoje srce  te da samo cuti sa vama ali danas bas i nece biti tako.

 

RIBE

Vi ste neko ko je toliko sposoban da moze da dobije sve sto pozeli, ali kada je u pitanju ljubav velika je  cinjenica da ste dali srce osobi koja ne ume da vas usreci i vi sa tim prosto morate da se pomirite.Ma koliko da vas to bolelo, pokusajte da  zaboravite i da krenete dalje.

Pages: 1 2