LJUBAVNI HOROSKOP za 8.februar:BURAN DAN za Raka,Lav bi se mogao RAZOCARATI!

2019-02-07 Off By Admin

OVAN

U ljubavi mora da  postoji kompromis a toga u vasem slucaju nema.Postali ste veoma zahtevni prema  partneru i moze se reci da od njega ocekujete mnogo vise nego sto je u stanju da vam pruzi. A pri tome vi njemu ne dajete ni osnovno i to vam je velika greska.

 

BIK

Pre svega bi ste trebali da rascistite sa svojom prosloscu ali to je bas ono sto uporno   izbegavate da uradite iako     sa nekim drugim planirate buducnost.Morate shvatiti da je ovo situacija u kome niste fer ni prema sebi,ni prema osobi kojoj dajete laznu nadu.

 

BLIZANCI

Vi ne odustajete od ljubavi  ni onda kada bi svi bas to uradili na vasem mestu i svaka vam cast na tome.Ali,ako vec shvatite da  vas neko ne voli i da jedna osoba ne oseca isto prema vama onda  se zapitajte vredi li da gazite svoj ponos zbog nekog ko vas nikad nece postovati,kamoli voleti  i ceniti sve sto radite za tu osobu?

 

RAK

Buran dan je pred vama kada je ljubav u pitanju.Zelite iznad svega da  dodjete na zelenu  granu sa voljenom osobom ali medju vama se stalno desavaju neke razmirice i svadje… ISKRENO se volite ali su vam karakteri razliciti i niko od vas dvoje ne zeli da   se povuce i da pristane na kompromis…

 

LAV

Nemojte  danas praviti velike planove kada je u pitanju ljubav jer su velike sanse da cete se razocarati.Zapravo bi najbolje od svega bilo da tokom dana pokusate da se okrenete ka poslu  ili ka obavezama a  da vam ljubav bude u drugom planu.Tako se necete razocarati.

 

DEVICA

Ljubav ce vam danas biti na prvom mestu i tako i treba da bude  jer je ocigledno da ste zaljubljeni.Probajte u toku danasnjeg dana  da otvorite srce toj osobi i da joj otvoreno kazete sve sto vam je na dusi. Cak i ako dodje do toga da vas odbije znacete da je vredelo.

 

VAGA

Ne zelite nikome da priznate koliko vam je jos uvek stalo do jedne osobe iz vase proslosti.Vi dajete sve od sebe da ta osoba postane proslost i u vasem srcu ali vas na nju sve seca i ma koliko vi zeleli da krenete dalje i zaboravite je nekako je ona  vasa jedina iskrena ljubav.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2