DNEVNI HOROSKOP za 8. FEBRUAR: Bika i Vodoliju ocekuju prelepi trenuci u kojima ce uzivati!

2019-02-07 Off By Admin

 

VAGA

Drage vage danas vas ocekuje mnogo desavanja, a sva ta desavanja ce kod vas izazvati podeljena osecanja. Na poslu vas ocekuju problemi, a na planu ljubavi vas ocekuje uzivanje u brojnim lepim trenucima, danas ce se vase raspolozenje veoma brzo menjati.

SKORPIJA

Drage skorpije trebate pokusati razumeti vaseg partnera i njegovo cudno ponasanje. Naime, vas partner je nervozan samo zbog toga sto ima mnogo problema u zivotu i poslednje sto mu je trenutno potrebno jeste da mu vi nesto zamerate. Budite uz voljenu osobu i pokusajte joj pomoci da se izbori sa svim problemima.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Dragi strelci danas cete upoznati jednu interesantnu osobu koja na vas nece ostaviti neki preterano lep utisak, medjutim upravo cete se vi toj osobi mnogo dopasti i ta osoba ce vremenom na sve nacine pokusavati da vas nagovori kako bi joj pruzili sansu. Nesto veoma bitno vas ocekuje.

JARAC

Dragi jarcevi vama najvecu nervozu stvaraju desavanja na poslu, vi se zaista trudite na poslu, medjutim vas vasi nadredjeni uopste ne postuju. Ipak, vi trebate biti koliko god je to moguce smireni i ne smete sebi dozvoliti da povredjuejte vaseg partnera sa nekim postupcima koje cinite zbog nervoze, vi prosto trebate shvatiti da vas partner nije kriv ni za sta.

VODOLIJA

Drage vodolije danas cete uzivati u neizmernoj sreci i nista danas nece moci da vam pokvari raspolozenje. Mnogo predivnih trenutaka cete danas provesti u drustvu vaseg partnera, a isto tako vas danas ocekuje i jedan manji, ali za vas sigurno znacajan, novcani dobitak.

RIBE

Drage ribe prastate neoprostivo i razumete ono sto ne zasluzuje nikakvo razumevanje. Vi neverovatno mnogo razumevanja imate za neke postupke vasih dragih osoba, a upravo zbog toga i jeste veoma cesto tuzne. Vi se prosto morate prema dragim osobama ponasati onako kako zasluze i nikako drugacije.

Pages: 1 2