JARAC: BOL JE KOD NJEGA PRIVREMEN, ALI JE PONOS VECAN – Spreman je na VECNU SAMOCU, ali nije spreman da OPROSTI PREVARU!

2019-02-06 Off By Admin

O svemu se sa njim moze razgovarati, medjutim sa njim je veoma tesko postici bilo kakav kompromis. Jarac je covek koji zeli za sve sam da se pita i on zeli da odlucuje sam o svemu, medjutim da jarac ume da usreci voljene osobe i da on zivi za njih, i to je svakako istina. Ponos je ono sto mu mnogo problema stvara, medjutim nikada se jarac svog ponosa nece odreci i upravo zbog njega on nikada prevaru nece oprostiti…

 

Tvrgolav jeste, ali sebican ni malo nije. Jarac je covek sa kojim su dogovori skoro pa nemoguci, medjutim njemu je do srece drugih ljudi vise stalo nego do sopstvene i to je cinjenica. Jarac prosto ne moze ni dan svog zivota zamisliti bez nekih osoba u njemu, jer kada jarac nekoga voli onda je ta ljubav vecna i ta ljubav nikada ne moze nestati.

 Pridruži se u našu GRUPU ako si JARAC, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Medjutim, ne treba niti jedna njegova draga osoba da zivi u zabludi, ne treba da smatra da ce joj jarac sve oprostiti i ne treba da smatra da je on nece ostaviti ako to zasluzi, jednostavno je jarac oduvek bio spreman na svaki moci scenario. Naravno da jarac ne odustaje od voljenih osoba kada se pojavi prvi problem ili poteskoca, naravno da se on bori kako bi resio sve probleme, ali neke stvari jarac nikada nece moci da oprosti, a ono sto on nikada nece moci da oprosti jeste izdaju voljenoj osobi.

Jarac kada je u vezi onda je on zaista neverovatan, onda je on veoma brizan i onda cini sve sto moze za srecu voljene osobe, medjutim svakako da granica kod jarca postoji za sve, a granica jarca se ”zove” prevara. Upravo je prevara ono sto jarac nikada nece moci razumeti niti oprostiti, upravo je za njega prevara granica preko koje ne prelazi, prevara je za njega nesto neverovatno lose.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2