Zena VAGA: Evo zbog cega je mnogi smatraju pravom BOGINJOM LJUBAVI!

2019-02-05 Off By Admin

 

Ona pokusava na sve nacine da izbegne bilo kakva negativna desavanja u ljubavi i zaista su nesuglasice sa zenom vagom veoma retke, ona prosto ne trazi sitnicu kako bi zapocela raspravu.

Pridruži se u našu GRUPU ako si VAGA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zeni vagi je sreca voljene osobe ipak vaznija od bilo cega, njoj je sreca voljene osobe vaznija cak i sopstvene, a onaj ”srecnik” koji je ima kraj sebe zapravo uziva u velikoj sreci koju mu ona omoguci. Ne postoji osoba koja zeni vagi moze stvoriti neke neresive ljubavne probleme, zena vaga ima neograniceno poverenje u svoju voljenu osobu i zbog toga ona skoro pa nikada ne pokazuje ljubomoru, zena vaga ne sumnja u voljenu osobu niti u njenu vernost i zbog toga su veoma retki problemi na planu veze zene vage.

Zena vaga isto tako pokusava da bude koliko god je to moguce pravicna u ljubavi, ona se ponasa prema voljenoj osobi onako kako ona zasluzi i upravo zbog toga je veza zene vage uvek na pravom putu. Ona prosto zahteva od voljene osobe ljubav i postovanje, a kada joj to voljena osoba pruzi onda je ona spremna da ucini sve za nju.

Ako se za nekoga moze reci da je savrsen u ljubavi, onda se to moze reci za nju, zena vaga je prava boginja ljubavi i to je jasno svakom coveku koji je ima kraj sebe.

Pages: 1 2