LJUBAVNI HOROSKOP za 7.februar: Ovan mora VISE DA SE TRUDI,Lav ima ODLICNU PRILIKU!

2019-02-05 Off By Admin

OVAN

Ako zelite da vam krene u ljubavi morate vise da se trudite.Dakle,u  borbi za ljubav nema mesta za ponos i prosto morate neke stvari da   pogazite kao sto je recimo vas  inat kako bi voljena osoba bila kraj vas.

 

BIK

Vi ste osoba koja je u stanju zbog ponosa da se odrekne i ljubavi i srece i to je ono sto vam je najveca greska.Danas cete biti usamljeni zato sto cete shvatiti da ste zbog ponosa i svojih principa voljenu osobu udaljili od vas.

 

BLIZANCI

U vasem zivotu ovih dana bas i nema mesta za ljubav.Prosto ste okupirani nekim drugim stvarima i vise razmisljate recimo o poslu nego o emocijama a imate toliko obaveza da prosto i nemate   osecaj da ste usamljeni.

 

RAK

Moglo bi se reci da imate razloga da budete zadovoljni svojim trenutnim ljubavnim zivotom.Trenutno je sve onako kako bi ste i zeleli i zato  treba da se opustite i da uzivate bez puno razmisljanja o tome sta vas ceka.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Dan  koji je pred vama bi mogao da  bude pun pogodak sto se   ljubavi tice.Posvetite se sebi danas, i svojim emocijama.Nemojte kriti ono sto zelite i sve ce biti  u redu.

 

DEVICA

Vama je u krvi da budete ljubomorni.Naravno da mala doza ljubomore moze da prija pa cak i da bude pogodak u jednoj vezi ali u ovom slucaju to   moze samo da vam narusi srecu koju sada imate.Budite svesni toga.

 

VAGA

Moze da se kaze da imate  “vise srece nego pameti”  ovih dana jer radite neke stvari koje bi svakog oterale  ali vi ste prosto toliko voljeni da   druga osoba ne moze ni da vam zameri na sitnim ispadima koje pravite. No,to nece trajati zauvek.

 

SKORPIJA

Vi ste jedna od retkih osoba koja u ljubavi cuva ponos.Prosto, umete da cuvate ono sto imate ali kada vidite da osoba za koju vi cinite sve ne ceni vasu ljubav, prosto se okrenete i odete.Mozda tako bude danas, jer je vase strpljenje vec na izmaku.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2