Zena RAK: CUVAJ JE, VOLI JE I POSTUJ JE POSTO JE ONA PRAVI ANDJEO – Ona je dama za KOJU VREDI ZIVETI!

2018-11-27 Off By Admin

 

Zena rak je pravi andjeo kojem je sopstvena sreca na poslednjem mestu, ona je dama koja o svojoj sreci uopste ne misli, ona zna da je zbog toga tuzna, ali andjeli se ne menjaju, pa se ni ona nece promeniti.

Mozda to zena rak nece da prizna ali njoj je zapravo potreban covek na kojeg se moze osloniti, njoj je samo potrebno malo ljubavi kako bi bila srecna, ali kao sto je vec receno ne ume ona da pokaze ni trunku sebicnosti, ne ume ona da trazi bilo sta za sebe.

Kada je bilo kojoj osobi pomoc potrebna ona je tu, kada je savet potreban ona je tu, kada je nekoj osobi tesko ona je tu, jednostavno je ona nezni andjeo koji vodi racuna o zivotima drugih ljudi, ona samo zeli da drugi ljudi budu srecni, a njoj kako bude. Ne moze se zena rak i sve ono sto ona predstavlja opisati recima, sve ono sto zena rak predstavlja i sto cini se jedino moze doziveti, a svaka osoba koja je ima kraj sebe uvek moze da se uveri da ona zaista ima ogromno srce i jos vecu dusu.

Upravo zbog toga sto je toliko nezna, dobra i plemenita upravo zbog toga svaka osoba treba pokusati da je usreci, ona je dama za koju bez bilo kakvog preterivanja vredi ziveti.

Pages: 1 2