Zena RAK: CUVAJ JE, VOLI JE I POSTUJ JE POSTO JE ONA PRAVI ANDJEO – Ona je dama za KOJU VREDI ZIVETI!

2018-11-27 Off By Admin

Postoje neke stvari koje se prosto ne mogu opisati recima, postoje osobe za koje polako nedostaje pravih epiteta kako bi se o njima reklo sve, postoje osobe koje zasluzuju najvecu srecu ovoga sveta zbog svoje dobrote, postoje osobe za koje vredi ziveti, a upravo vredi ziveti za zenu Raka…

 

Njena dobrota nije nesto sto moze nestati, njena dobrota nije nisto sto se moze izbrisati gumicom kao rec sa papira, njena dobrota je nesto neograniceno, nesto prelepo i nesto dragoceno. Dobrota zene raka nece nestati sve dok je nje, ona se svoje dobrote nece odreci ni radi cega, ona je uvek planila sa dobrotom i ona ce to uvek i ciniti.

Zena rak je dama koja nikada nista nece traziti za sebe, kod nje niko ne moze primetiti sebicnost, svi oni koji je poznaju zna da ona nista ne trazi za sebe, medjutim, upravo zbog toga svaka osoba kojoj je do nje stalo treba da pokusava na sve nacine da je usreci. Istina je da nju mnoge osobe nisu znale da cene, istina je da su njoj mnoge osobe slomile srce iako to ni sa cim nije zasluzila, ali svaka osoba koja za sebe smatra da je dobra treba da joj uzvrati upravo onako kako je ona zasluzila, svaka osoba treba da joj uzvrati na najlepsi moguci nacin, treba da je pokusa usreciti jer ona srecu zaista i zasluzuje.

Moze neka osoba cekati mnogo vremena da joj se ona obrati za pomoc, moze neka osoba cekati mnogo vremena da joj ona nesto zatrazi za sebe, ali to niko nece docekati, niko nece docekati da zena rak zatrazi pomoc ili da zatrazi nesto za sebe, jednostavno ona to ne ume da ucini, ona ne ume da misli na sebe i ona ne ume da misli na sopstvenu srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2