Zena RAK: ONA NEMA CEGA DA SE STIDI, ALI SVI ONI KOJI SU JOJ NANELI TUGU TREBA DA SE STIDE – Onaj ko njoj IZAZOVE SUZU NEMA PRAVA da se nada sreci!

2018-11-26 Off By Admin

 

Umesto da uziva u sreci, ona se bori sa tugom, ona nikada nije bila miljenica srece, ona nikada nije bila miljenica pravde, jer da je bila miljenica pravde i srece ona bi sada imala mnogo srece u zivotu i ne bi se borila sa tolikom tugom. Kao sto je vec receno, ona nema nikakvog razloga da se bilo cega stidi u zivotu, medjutim to se ne moze reci za mnoge druge ljude, to se ne moze reci za one ljude za koje je se ona borila, koje je pokusavala da usreci i za koje je, moze se reci bez bilo kakvog preterivanja, zivela. Upravo je zena rak zivela za neke osobe, a one su je ”nagradile” tugom za sve to, upravo te osobe trebaju da se stide svih svojih postupaka, upravo te osobe trebaju da se stide zbog toga sto nisu umele da cene nesto tako divno poput nje.

Ako zena rak u nesto veruje onda je to u karmu, ona veruje u karmicku pravdu i ona je ubedjena da ce svima biti uzvraceno po zasluzi. Ona osoba koja je njoj nanela tugu nema cemu dobrom da se nada, ona osoba koja je njoj nanela tugu prosto nema prava da se nada sreci jer zaista ta osoba srecu ni ne zasluzuje.

Sa drage strane zena rak je bila olicenje dobrote i to ce ostati, ona je bila nezna i to ce ostati, zena rak je andjeo kojem su krila slomile osobe kojima je najvise verovao i to je bolna cinjenica.

 

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si RAK, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Pages: 1 2