Zena RAK: ONA NEMA CEGA DA SE STIDI, ALI SVI ONI KOJI SU JOJ NANELI TUGU TREBA DA SE STIDE – Onaj ko njoj IZAZOVE SUZU NEMA PRAVA da se nada sreci!

2018-11-26 Off By Admin

Srce joj je mnogo puta bilo slomljeno i to od strane osoba koje je najvise volela, niko nije umeo da ceni ni nju, a ni njenu dobrotu. Zena rak je dama koja uvek moze da koraca hrabro, ona moze da koraca ”uzdignutog cela”, ona to moze da ucini jer zna da nikada nikome nije nanala tugu, ona nema cega da se stidi, medjutim to se ne moze reci za brojne osobe koje su njoj, potpuno nazasluzeno, nanele tugu…

 

Uvek je se izdvajala i uvek ce se izdvajati, zena rak je bila i uvek ce ostati ”svetla tacka” medju ljudima. Nista joj nisu mogli ni tuga, a ni problemi, nista joj nisu mogli ni losi ljudi, ona je ostala dosledna svojoj dobroti.

Ceo njen zivot je ispunjen tugom, imala je tuge u proslosti, ima je i sada, a verovatno ce tako biti i u buducnosti, jednostavno je ona nesno poput neznog andjela, ona je bice koje je tako lako i jednostavno povrediti. Zena rak je dama koja dobro vodi racuna o svemu sto cini, ona ne veruje u izgovore, ona smatra da niko nema nikoga prava da povredi pa cak ni nesvesno i upravo zbog toga ona nikoga ne povredjuje.

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si RAK, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zena rak se ponosi sa brojnim stvarima, ona se ponosi sa svojim postenjem i sa svojom dobrotom, ali se ona zapravo najvise ponosi sa cinjenicom da nikada niti jedno lose delo nije ucinila, ona se ponosi sa tim da niti jednoj osobi nije nanela tugu. U ponasanju zene raka se moze primetiti velika stalozenost, jednostavno je ona dama koja nikada previse burno ne reaguje, a to je zbog toga sto nju retko sta moze negativno iznenaditi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2