Zena BLIZANCI: PUSTICE TE DA UZIVAS U SRECI, ALI KADA PRIMETI DA IMAS PROBLEM ONA CE TI POMOCI – Ona zeli da podeli sa dragim osobama samo TUGU i PROBLEME!

2018-11-26 Off By Admin

 

Njoj zivot nije bio ni malo lak, mnogo je ispastala zbog napravde, ali se upravo zbog toga ona toliko bori, ona se bori protiv nepravde samo kako ne bi neka osoba ponovo bila tuzna zbog nje. Zena blizanac svakoga dana na razne nacine dokazuje svoju ljudsku velicinu, a najbolje se moze primetiti koliko je ona ”velika” upravo onda kada je tesko. U onim teskim situacijama kada svi odu, ona je tu, u onim situacijama kada neku osobu svi napuste ona je tu, ne moze ona da ode, bolje receno ona to ne zeli da ucini.

Mnogo puta je zena blizanac gledala svoje drage osobe kako uzivaju u sreci, ali ona nikada nije zelela da deli tu srecu sa njima, ne zeli ona da deli srecu sa njima nego zeli da deli samo tugu i probleme, ona dopusta dragim osobama da uzivaju, ali ona im je dozvoljava da pate zbog tuge ili zbog problema, zena blizanac je uvek prva kada je pomoc potrebna, ona je spremna da se zrtvuje zarad svojih dragh osoba i ona to stalo i cini.

Niko nije kao ona niti ce bilo ko ikada i biti, zena blizanac je dama velike duse, ona je zena kakva se samo pozeleti moze.

Pages: 1 2