RIBE: NEZNA BICA KOJA MNOGO ISPASTAJU ZBOG EMOTIVNOSTI I DOBROTE – One se NIKOME NE SVETE, one nikome NE ZELE ZLO!

RIBE: NEZNA BICA KOJA MNOGO ISPASTAJU ZBOG EMOTIVNOSTI I DOBROTE – One se NIKOME NE SVETE, one nikome NE ZELE ZLO!

2018-11-24 Off By Admin

 

Dobrota je ono sto skupo kosta ribe, ona ih zapravo kosta svakoga dana sve vise i vise, ali ribe su i na to navikle. Navikle su one da ih izdaju osobe kojima su najvise pomogle, navikle su one da im ljudi uzvrate tugom iako su samo srecu zasluzile.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribe su ipak osobe koje nikada nista lose ne zele da ucine, imaju ribe potpuno pravo da budu ljute na neke osobe, imaju ribe pravo da nekim osobama uzvrate po zasluzi, ali to jednostavno ribe ne cine. Ribe to ne cine ne zbog toga sto nisu hrabre i snazne nego zbog toga sto one ne zele da na napravdu uzvrate nepravdom, one znaju da kada bi to ucinile onda bi to o njima govorilo da su iste kao neki losi ljudi, a to uopste nije istina.

Nikome se ribe ne svete, moze ih neka osoba povrediti mnogo puta ali se one toj osobi nece nikada svetiti, njima to njihovo veliko srce i velika dobrota prosto ne dozvoljavaju. Ne postoji zlo u ribama, ne postoji mrznja nego samo ljubav i dobrota, ribe su osobe koje svima zele najbolje, one nikome ne zele bilo sta lose.

Pages: 1 2