RIBE: NEZNA BICA KOJA MNOGO ISPASTAJU ZBOG EMOTIVNOSTI I DOBROTE – One se NIKOME NE SVETE, one nikome NE ZELE ZLO!

RIBE: NEZNA BICA KOJA MNOGO ISPASTAJU ZBOG EMOTIVNOSTI I DOBROTE – One se NIKOME NE SVETE, one nikome NE ZELE ZLO!

2018-11-24 Off By Admin

Mnoge osobe se prosto ne bi snasle da su na mestu riba, mnoge osobe da su na mestu riba bi se odmah promenile, mnoge osobe prosto ne bi izdrazle toliku kolicinu tuge i problema, medjutim ribe su nesto posebno, one su na sve navikle, one su navikle da ispastaju zbog dobrote, ali ribe se nikada nikome nisu svetile i to nikada nece ciniti, ribe ce uvek svakoj osobi zeleti samo sve najbolje…

 

Sve ce ribe dopustiti, ali nikada sebi nece dopustiti da postanu kao oni losi i ljubomorni ljudi. Samo ribe tacno znaju kako im je, samo one znaju sa kolikom tugom se svakoga dana bore, samo one znaju koliko im je tesko da se nose sa problemima. Medjutim, ribe nikada nisu bezale ni od cega, ribe su svesne situacije u kojoj se nalaze, ali ribe prosto veruju da ce se sve vremenom promeniti. Ne zele ribe da se zale pa to nikada ni ne cine, ribe to sve ponosno i hrabro podnose. Ribe su osobe kod kojih se uvek mogu primetiti emocije, retko sta postoji sto je jaca od riba, ali su upravo njihove emocije mnogo jace od njih, ne mogu ribe da se bore protiv svojih emocija i upravo su zbog toga one primetne uvek na njihovom licu.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

Na licu riba se moze videti prelepi osmeh po kojem su poznate, ali i ona cista i iskrena suza. Pokusavaju ribe veoma cesto da se sakriju iza svog laznog osmeha, one na takav nacin pokusavaju da izbegnu bespotrebna pitanja, ali im to jednostavno nekada ne polazi za rukom.

Upravo mnogi pokusavaju da iskoriste emocije riba, upravo mnogi shvataju da su ribe veoma emotivne pa pokusavaju da ih povrede, ali zasita je veliko pitanje zbog cega bi neko zeleo da povredi ribu, zbog cega bi neko zeleo da povredi osobu koja u svom srcu ima samo mnogo dobrote i neznosti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2