Zena VODOLIJA: DIREKTNA, PONOSNA I HRABRA, ONA DOKAZUJE DA SVE MOZE I DA SVE SME – Ona je prosto NEPOBEDIVA!

2018-11-23 Off By Admin

 

Ne bezi zena vodolija od odgovornosti, njena hrabrost je ogromna i ona se jednostavno nicega na ovom svetu ne plasi. Zena vodolija se ponasa tako kao da zeli svima reci da joj niko nista ne moze, neverovatna je njena samouvernost, neverovatno je to koliko zena vodolija veruje u sebe i u sopstvene sposobnosti.

Mnogi su na razne nacine pokusavali da je sputaju, mnogi su pokusavali da je povrede, mnogi su pokusavali da je pobede, ali zena vodolija je na brojnim primerima dokazala za sta je sve sposobna, ona je mnogo puta dokazala da joj niko nista ne moze, ona je mnogo puta dokazala da je nepobediva.

Ne cini losa dela zena vodolija nego samo dobra, ona uvek ima neke plemenite ciljeve, ona se bori samo za stvari koje su joj potrebne za srecu, nikada nista zena vodolija nece pozeleti bilo sta da dobije na neposten nacin, njoj to jednostavno ne treba u zivotu.

Zena vodolija je dama koja jedno dokazuje, ona zapravo sa svojim ponasanjem dokazuje da moze sve, a ona isto tako sa svojm ponasanjem dokazuje da ona sve sme i da kod nje strah ne postoji, ona je dama koja zasluzuje veliko postovanje.

Pages: 1 2