NEDELJNI HOROSKOP od 26. NOVEMBRA do 2. DECEMBRA: Devica ce tesko moci da izbegne RASKID, Jarca ocekuje IZVANREDNA nedelja!

2018-11-23 Off By Admin

 

VAGA

Drage vage vama su zvezde namenile samo srecu tokom nedelje, pred vama je prelepa nedelja tokom koje cete uzivati. Na svim planovima vaseg zivota vas tokom nedelje ocekuju brojni razlozi za srecu, vi prosto tokom nedelje necete znati za brige, a ni za probleme. Fantasticna nedelja vam predstoji.

SKORPIJA

Drage skorpije u prvoj polovini nedelje vas ocekuju nervoza i tuga. Vama ce nervozu stvoriti vase kolege na poslu, a tugu ce vam naneti vas partner sa jednim postupkom. Ipak, sve ce se u vasem zivotu promeniti u drugoj polovini nedelje i tokom druge polovine nedelje vas ocekuju neka zaista neverovatna desavanja. Tokom nedelje cete imati razloga za tugu, ali i za srecu.

STRELAC

Dragi strelci veoma vazna nedelja vam predstoji. Vama ce zvezde biti naklonjene tokom nedelje pa vas zbog toga ocekuju brojne prilike za srecu, a sve ce zavisiti samo od vas. Vi cete biti u prilici tokom naredne nedelje da dobijete sve sto pozelite, jednostavno za vas nista nece biti nemoguce niti nedostizno. Veoma lepa nedelja vam predstoji.

JARAC

Dragi jarcevi pred vama je nedelja kakva se samo pozeleti moze, pred vama je nedelja kao iz snova. Vas samo sreca tokom nedelje ocekuje, a razloga za srecu cete zaista imati mnogo. Vas uspesi ocekuju na planu posla tokom nedelje, a na planu ljubavi vas ocekuju neka prelepa iznenadjenja. Isto tako vas tokom nedelje ocekuju i neki veoma vazni novcani dobici.

VODOLIJA

Drage vodolije pred vama je potpuno obicna nedelja tokom kojeg cete imati razloga kako za srecu tako i za tugu. Iz dana u danu ce se vase raspolozenje menjati, a vasa voljena osoba ce vam tokom nedelje omoucavati uzivanje u sreci, a isto ce vam tako ona nanositi i tugu sa odredjenim postupcima. Mnogo desavanja vas tokom nedelje ocekuje, a veliko je pitanje da li cete vi moci da budete zadovoljne sa njima.

RIBE

Drage ribe pred vama je veoma mirna nedelja, a nedelju pred vama ce obeleziti samo jedno vazno desavanje i to na planu ljubavi. Naime, vas tokom naredne nedelje ocekuje ostvarenje vaseg velikog ljubavnog sna i upravo ce vam to doneti neopisivu srecu. Vi nikakvih razloga za zabrinutost niti problema necete imati tokom naredne nedelje.

Pages: 1 2