BIK: ZBOG DOBROTE PROPADA U ZIVOTU, ZBOG ISKRENOSTI VEOMA CESTO IMA PROBLEMA – On je covek koji MNOGE STVARI RADI NA SOPSTVENU STETU!

2018-11-02 Off By Admin

 

Bikovi su osobe koje ne znaju uciniti bilo sta lose, nikada bikovi ne bi mogli uciniti nesto lose delo, njima to njihovo srce ne bi dopusitlo.

Bikovi imaju mnogo problema zbog dobrote, ali isto tako bikovi imaju mnogo problema zbog iskrenosti. Iskrenost je nesto sto se od bikova moze uvek ocekivati, od njih se moze cuti istina. Medjutim, svakoga dana bikovi zbog toga imaju problema, bikovi svaki dan imaju problema samo zbog toga sto neke osobe ne vole istinu, samo zbog toga sto se ocigledno mnoge osobe plase istine.

Uvek kada bik saopsti nekoj osobi istinu se pojavi problem, obicno se mnoge osobe naljute na bikove samo zbog istine, a isto tako bikovi se stalno bore protiv losih i nepravednih ljudi, bikovi se bore protiv neiskrenih ljudi koji zele nesto da postignu sa lazima. Ako je kojem coveku zivot samo borba onda je to biku, ako je kojem coveku svaki novi dan borba za pravdu i za istinu onda je biku, ali bik ne odustaje, on nece odustati ma koliko da ga to kostalo.

Sve dok bikovi postoje oni ce pleniti sa dobrotom, sve dok bikovi postoje oni ce pomati ljudima i sve do bikovi postoje oni ce govoriti istinu, nikada se oni nece promeniti, bikovi ce uvek biti isti, oni ce uvek biti dosledni sebi i onome u sta veruju.

Pages: 1 2