ZENA BIK: NIJE JE PROMENILO VREME, NISTA JOJ NIJE MOGLA NI NEPRAVDA, ONA JE OSTALA ISTA – Ona je ostala dama koja ce UVEK POMOCI i dama koja se smeje cak i onda kada joj je NAJTEZE!

2018-11-01 Off By Admin

 

Ne postoji osoba na celom svetu koja moze reci za zenu bika da nije plemenita, ne postoji osoba koja moze reci da joj je zena bik donela tugu, jednostavno zena bik to ne cini, ona svima donosi srecu, ona svima pomaze i ona je uvek tu.

Zeni biku nije previse stalo do misljenja drugih ljudi, zena bik da je slusala druge osobe sigurno bi se promenila, da je slusala druge osobe ona bi i sama postala losa i nepravdna, ali nije zena bik nikoga slusala, nije ona pratila primer losih ljudi, njeno srce joj to nije dozvolilo, zena bik je ostala dosledna svojoj dobroti.

Zena bik upravo tuge u zivotu ima zbog dobrote, ona ima tuge zbog toga sto prosto ne ume da odustane od nekih osoba ili bolje receno ne moze to da uradi, zena bik ostaje uz svoje drage osobe cak i kada ih sve napuste, ona ostaje tu i ona ce uvek biti tu za svaku svoju dragu osobu.

Zena bik je veoma hrabra i snazna, njoj prosto niko nista ne moze, nju niko ne moze promeniti, zena bik je zapravo toliko snazna da se ona smeje cak i onda kada joj srce place, ona jednostavno zasluzuje sve najbolje i svako ko je ima kraj sebe treba da je voli i da je postuje.

Pages: 1 2