ZENA BIK: NIJE JE PROMENILO VREME, NISTA JOJ NIJE MOGLA NI NEPRAVDA, ONA JE OSTALA ISTA – Ona je ostala dama koja ce UVEK POMOCI i dama koja se smeje cak i onda kada joj je NAJTEZE!

2018-11-01 Off By Admin

Zena bik je dama sa jakim karakterom, zena bik je dama koja ne menja svoje misljenje niti ponasanje, zena bik je dama koja je uvek ista, ona je prirodna i jedinstvena. Mnogo bola i mnogo tuge je imala u zivotu, ali nju ni to nije promenilo, nju nije promenilo ni vreme, ona je ostala potpuno ista, ona je ostala osoba koja zeli svima srecu i osoba koja je uvek spremna pomoci…

 

Mnoge osobe zele da joj sude, mnoge osobe zele da osude neke njene postupke, ali na to niko nema prava, niko ne zna kroz sta je zena bik zapravo prosla u zivotu, niko ne zna koliko joj je tesko bilo, da je ona pravila greske sigurno da jeste, ali ono sto je takodje sigurno jeste da zena bik nikada nikome nije tugu nanela.

Zena bik je zapravo dama koja zeli svakoj osobi dobro, cak ona zeli dobro i onim osobama koje su je povredile, zena bik zeli cak i onim losim ljudima sve najbolje i upravo na takav nacin ona dokazuje kolika zapravo razlika postoji izmedju nje i losih ljudi.

Njoj zivot nikada nije bio ”med i mleko” nikada zena bik nije uzivala u sreci kakvu je bez dileme zasluzila, zeni biku je oduvek zivot bio samo borba i ona je jednostavno na sve nacine pokusavala da se izbori za srecu.

Nista vreme nije moglo zeni biku, na njenom mestu mnogi bi odustali, mnogi bi se promenili, ali ne i ona, zena bik je ostala ona ista dama, ona je ostala dosledna sebi i onome u sta veruje. Ono protiv cega se zena bik bori celog svog zivota jeste protiv nepravde, upravo je njoj nepravda donela ogromnu tugu, ali zeni biku ni nepravda nista nije mogla, jednostavno je njen karakter jaci od svega.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2