BLIZANCI i LAV: NE PRASTAJU, NE TRPE NEPRAVDU I BORE SE PROTIV LOSIH LJUDI – Oni su dobri KAO HLEB, ali oni nikome NE DOZVOLJAVAJU da ih POVREDJUJE!

2018-11-01 Off By Admin

 

LAV

Lavovi smatraju da svaki covek ima pravo na vlastite izbore, lavovi postuju svakog coveka i svaki njegov postupak i lav se nikome ne mesa u zivot ni i u odluke. Upravo to isto lav ocekuje i od drugih ljudi, lav ocekuje da svaki covek bude fer prema njemu i da ga postuje. Lavovi su osobe koje mnogo vise cene obicnog coveka koji u zivotu nije nista ostvario nego sto cene uspesnog coveka koji je sve ostvario na neposten nacin, lavovi su osobe koje imaju izrazen osecaj za pravdu i uvek su bili lavovi pravicni.

Nemaju lavovi vremena u svom zivotu za gubljenje, nemaju vremena lavovi da slusaju lazi,  i da trpe nepravdu, lavovi su pravi borci, lavovi su borci kako za istinu, tako i za pravdu i uvek u okruzenju lavova mnogo istine i pravde postoji.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Tesko da se moze opisati recima dobrota koja postoji u lavovima, ali lavovi nikada nikome nece dozvoliti da njihovu dobrotu koristi, lavovi su zaista izvanredni ljudi, lavovi su dobri ”kao hleb”, ali nikome nece lavovi dozvoliti da ih povredjuje na bilo kakav nacin.

Ne prastaju lavovi ljudima koji to ni sa cim ne zasluzuju, ne prasta lav osobama za koje zna da ce ga ponovo izdati, dobro vodi racuna o svemu lav i on zna sta treba, a sta ne treba uciniti.

On je hrabriji od svih, on je jaci od svih, lav je covek za koga je zivot zapravo samo jedna velika borba u kojoj on pokusava da pobedi.

Pages: 1 2