Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2018: Lav magnetski privlačan, Strelac siguran u sebe, Ovan u dilemi…

2018-09-01 Off By Admin

Lav

Svojim nastupom, ponašanjem i rečima privlačite pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, sa njim ćete morati da se suočite na neprijatan način. Izdržite.

Devica

Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari početi da prihvatate realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ste skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je s ljudima.

Vaga

Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a uticaj okruženja kvari planove. Lepše je na licu videti osmeh nego tugu. Ako tako budete razmišljali, poboljšaćete romantične odnose.

Škorpija

Društvenost i komunikativnost su osobine koje će pomoći u privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa sa partnerom biće podjednako jaka.

Strelac

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i uporedićete ih sa onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

Jarac

Opet ćete se fokusirati na nešto skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postaviti u jednom odnosu, pa ćete zato balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2 3