HOROSKOP za SEPTEMBAR za svaki znak – saznajte odmah sta vas ceka!

2018-09-01 Off By Admin

Strijelac

Mjesec rujan bit će vrlo emocionalan za vas. Vaše emocije su pojačane u ovom trenutku, a vi osjećate stvari mnogo dublje nego što bi inače. Vaš uobičajeni karizmatični optimistički stav može biti ugrožen početkom mjeseca. Sveukupno, ne osjećate se kao inače i ne možete shvatiti razlog tome. Sredinom mjeseca, nešto će se pomaknuti unutar vas. Promijenit ćete negativni način razmišljanja i počet ćete se osjećati sretno.

Ovaj mjesec ostvarit ćete dublji kontakt sa svojom duhovnom stranom. Osjećat ćete se privučeni praksama kao što su joga i meditacija. Želite stupiti u kontakt sa sobom na novoj razini. Istražujte!

Jarac

Tema mjeseca rujna su svježi počeci. Želite novi start. Imate sposobnost da započnete iznova, ako naučite otpustiti stvari iz prošlosti. Gajite neke negativne emocije prema određenim događajima iz svoje prošlosti. Mislili ste da ste to nadvladali, ali i dalje vas to progoni.

Sada je vrijeme da se konačno riješite tih demona. Ne možete se kretati naprijed ako živite u prošlosti. Dakle, vrijeme je da oprostimo, zaboravimo i krenemo naprijed!

Vodenjak

U ovom mjesecu trebate se usredotočiti na svoje ciljeve. Vi ste osoba koja uvijek ostvaruje ono što zamisli. Imate popis stvari koje želite ostvariti u svom životu, a bez sumnje to ćete i učiniti. Osjećat ćete se motivirano i puni želje za realizaciju stvari sa svog popisa, ali to ćete učiniti na vlastiti način.

Povremeno ćete osjetiti pritisak kao da morate učiniti sve odjednom, te ćete biti umorni zbog toga što prekomjerno radite. Život nije utrka. Važno je da to zapamtite, pogotovo sada.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2 3 4