HOROSKOP za SEPTEMBAR za svaki znak – saznajte odmah sta vas ceka!

2018-09-01 Off By Admin

Lav

Mjesec rujan bit će sve samo ne dosadan. Osjećate se kreativno i bit ćete spremni za nove i uzbudljive projekte. Tijekom ovog mjeseca imat ćete mnogo prilika za poboljšanje u karijeri i u životu općenito. Prihvatite ih. Riskirajte.

Možda shvatite da riskiranje može promijeniti cijeli vaš život na bolje. Nemojte se bojati neuspjeha, umjesto toga nadajte se najboljem. Možda ćete na polju financija osjećati nestabilnost, stoga budite svjesni koliko trošite.

Djevica

Mjesec rujan je za vas vrlo sretno vrijeme. Prije svega, Sretan rođendan! Ovaj mjesec je jedna velika zabava i vrijeme je za slavlje! Usred mjeseca, možda ćete se baviti pitanjem osjećaja ispunjenja u vašem životu.

Prolazite kroz razdoblje rasta i iscjeljenja i ponekad to može biti neugodno. Koristite ove emocije kako biste ojačali. Otkrijte svoje strasti u životu. Te će vas stvari voditi prema vašoj životnoj svrsi. Naći ćete svoje mjesto u ovom svijetu i više si nećete morati postavljati pitanja. Odgovori će biti vrlo jasni.

Vaga

Mjesec rujan trebate iskoristiti za opuštanje. Trebate odvojiti vrijeme za sebe. Vi ste osoba koja želi obaviti stvari na vrijeme i uvijek se dodatno trudite da budete apsolutno najbolji u svemu. Vrijeme je da odvojite trenutak za opuštanje. Zastanite i usredotočite se na sebe, za promjenu. Osjećat ćete se mnogo bolje kada provedete vrijeme u skladu s vlastitim osobnim potrebama, bez zamaranja o tome što svi drugi žele.

Mazite se. Kupite si nešto lijepo, zasigurno to zaslužujete. Riješite se pritiska kada god možete. Uredite dom kako biste se osjećali mirnije i budite svjesniji svoje okoline. Jednostavno samo uživajte. Život je kratak, stoga pazite da ga ispravno živite.

Škorpion

Rujan će biti vrlo bogat mjesec i prepun događanja. Odvojite prva dva tjedna za organizaciju. Na kraju mjeseca bit ćete zahvalni sami sebi što ste to učinili. Kad jednom osjetite da su stvari konačno na svom mjestu, moći ćete ponovno razmišljati jasno. Sve će se vrtjeti oko vaših ciljeva, dugoročnih i kratkoročnih.  Puno energije teče u tim područjima vašeg života.

Možete se susresti i s nekim tko može promijeniti glavni dio vašeg života. Obratite pozornost. Ne dopustite da vam ta osoba pobjegne. Ta osoba nosi vam lekciju koju sigurno ne želite propustiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2 3 4