HOROSKOP za SEPTEMBAR za svaki znak – saznajte odmah sta vas ceka!

2018-09-01 Off By Admin

Mesecni horoskop za semtebar, preuzet od //atma.hr

Ovan

Rujan ima moć da vam donese puno sreće. Nedavni nedostatak kreativne energije sada završava. Želite započeti nove stvari i kreativno se izraziti kao nikada prije. Sada je vrijeme da sve ideje dobro upotrijebite. Sredinom mjeseca, susrest ćete se s testovima na nekoliko različitih načina. Steći ćete novu perspektivu o tome kako iskoristiti svoje emocije u određenim situacijama.

Ovo je dobro vrijeme da naučite kako pobijediti ego i otpustite stvari koje ne možete promijeniti. Ovaj će događaj testirati vaše strpljenje. Može izazvati čak vaše cjelokupno mentalno zdravlje. Ali, neće imati dovoljno snage da vas slomi, sve dok to ne dopustite. Ostanite čvrsti!

Bik

Mjesec rujan donijet će vam samospoznaju. Sada je dobro da si postavite nekoliko važnih pitanja. Što biste željeli ostvariti u bliskoj budućnosti? Koja je vaša svrha? Koje su vaše strasti? Gdje se vidite za pet ili deset godina? I što je najvažnije – razmislite jeste li zadovoljni tim odgovorom.

Ako niste, onda je sada vrijeme da napravite neke ključne promjene u svom životu tako da jednog dana ne požalite, piše Thought catalog. Imate moć napraviti promjenu i zauzeti stajalište u svom životu. Što čekate?

Blizanci

Rujan će biti emocionalni vrtuljak za vas. Dakle, držite se čvrsto i pripremite se za vožnju. Osjećat ćete se iznimno iscrpljeno u prvoj polovici mjeseca. Do sredine mjeseca, mislit ćete kako ste došli gotovo do potpunog mentalnog sloma. Ali sve ovisi o perspektivi.

To, u stvari, nije slom. To je nadilaženje prepreka i napredak koji ste očajnički trebali. I to će vam pokazati upravo ono što trebate učiniti kako biste opet bili sretni. Neka ovo bude lekcija za budućnost. Ne možete činiti iste stvari i očekivati ​​različite rezultate.

Rak

U mjesecu rujnu mogli bi upasti u kreativnu rutinu. Vi ste po prirodi kreativna osoba koja u svakom trenutku ima nove i osnažujuće ideje, ali tijekom prve polovice mjeseca osjećat ćete se usporeno, čak i nemotivirano. Možda ćete čak razmišljati da odustanete od svega što ste bili zamislili. No, osjećat ćete se kao posve nova osoba u drugoj polovici mjeseca.

Vaš će se um pokrenuti s novim idejama i vaša kreativnost će biti na visokoj razini. Težit ćete ostvarenju svojih ciljeva do točke gdje ćete se iscrpiti mentalno i fizički bez da to shvatite. Uspijevat ćete u svemu sve dok budete odvajali vrijeme za sebe kako bi se mogli napuniti.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2 3 4