DNEVNI HOROSKOP za 2. septembar: Skorpije danas ocekuje nesto ZANIMLJIVO!

2018-09-01 Off By Admin

JARAC 
Neočekivana, ali više nego dobrodošla finansijska stimulacija će vam ulepšati ovaj dan. Sada biste mogli da razmislite o šopingu koji već duže vreme planirate, a niste imali ni vremena ni mogućnosti. Neka vam društvo pravi blizak prijatelj koji je spreman na zabavu i dobar provod. Pozitivne promene možete da očekujete i kada je u pitanju vaš profesionalni život.

VODOLIJA 

Vi danas naprosto plenite vašom pojavom i niko neće ostati ravnodušan pri susretu sa vama. Senzualnost je naglašena i to mnogo doprinosi celokupnom utisku koji ostavljate. Jedan razgovor sa prijateljem mogao bi još više da vas zbliži. Budite spremni na mnogo iskrenosti sa obe strane, da pažljivo slušate, ali i uputite adekvatan savet.

RIBA 
Smisao za lepo je vaš glavni saveznik. Moguće je da ćete otkriti neke nove talente vezane za umetnost. Ako imate dovoljno slobodnog vremena, odlučite se za privatne časove ili neki drugi vid dodatne edukacije. Aktuelni ili potencijalni partner bi mogao da vam se pridruži. Uživaćete u zajedničkom društvu, ali i u novim aktivnostima.

www.horoskopius.com/

Pages: 1 2 3