Horoskop za idući tjedan od 03.09. do 09.09.2018. – Najsretniji znakovi će biti Jarac, Djevica i Bik

2018-08-31 Off By Admin

Jarac

LJUBAV: Osjećati ćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Oni koji su još sami plijeniti će pažnju drugih svojom kreativnošću.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i suradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Bit će i onih koji će zbog posla istraživati nešto sasvim nepoznato.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjećate da je u vama kapacitet.

Vodenjak

LJUBAV: Uglavnom ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Uspjeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primijetit ćete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Izvana sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama bit će tužni, ali i potaknuti da posao organiziraju kvalitetnije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Definirajte svoje stavove.

Ribe

LJUBAV: Pred vama su dani bogati izlascima i zabavama. Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretati zanimljiva lica, a bit će i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas.

KARIJERA: Širite poslovne kontakte. To će vas osnažiti i potaći da još predanije radite dalje. Cijenite svačiji trud, ali otvorenost i povezivanje s drugima smatrat ćete prije svega svojom zaslugom. Ipak, pohvalite i druge kad treba.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nije zlato sve što sja.

ehoroskop

Pages: 1 2 3