LJUBAVNI HOROSKOP za 1. septembar: Evo kome NOVI MESEC donosi NOVU LJUBAV!

2018-08-31 Off By Admin

DEVICA

Raspoloženi ste za misterije, tajnu vezu ili odnose sa nekim ko vam je na neki način zabranjen. Verovatno je u pitanju osoba sa kojom se odlično slažete, ali iz vama znanih razloga ne želite da ostatak sveta zna za vas. Uživate u slatkom iščekivanju svakog sastanka, a danas želite da izgledate nabolje što možete. Još uvek ne primećujete, ali vi ste na dobrom putu da se zaljubite.

VAGA 

Izvesne prepreke na putu vašeg nesmetanog zadovoljstva i uživanja sa voljenim bićem vam oduzimaju previše energije. Verovatno se neko iz vaše neposredne okoline ne slaže sa vašim izborom partnera. Ako je u pitanju neko blizak vama, saslušajte šta ima da vam kaže. Moguće je da vi mnogo toga ne vidite jer vam je glava u oblacima.

SKORPIJA 

Dosta vremena provodite razmišljajući o jednom sastanku na koji odlazite, najverovatnije po prvi put. Volite da zamišljate blistavu budućnost i romantiku svuda oko vas, a to, morate priznati, nema mnogo veze sa realnošću. Čuvajte se mogućih razočarenja. Pogotovo zato što ste skloni idealizaciji i nerealnim očekivanjima.

STRELAC

Vaš partner će danas uporno odbijati da razgovara o nekim važnim stvarima. Najbitnije je da ne insistirate na priči, jer ćete samo pogoršati vaše odnose. Ako nesporazum datira od pre nekog vremena, nezgodno je čekati i trošiti dragocene trenutke ne radeći ništa. Ali danas najbolje što možete da uradite je da ga ignorišete. Ovako ćete preokrenuti igru u vašu korist.

JARAC 

Pred vama je uzbudljivo, romantično veče sa voljenom osobom. Uzbuđenju će doprineti povećanje bliskosti između vas. Danas shvatate da vas dvoje niste samo ljubavnici, već i pravi prijatelji. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će večeras upoznati nekog ko će ih zaintrigirati i to posle dužeg vremenskog perioda. Uživajte u upoznavanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2 3 4